Lubomír Brdíčko již třetí sezonu úspěšné spolupráce s HC Dynamo Pardubice

S novou sezónou započal pro podnikatele Lubomíra Brdíčka i  třetí rok úspěšné spolupráce s HC Dynamo Pardubice.

Počátky spolupráce nebyly jednoduché. "A" tým Dynama se potácel několik minulých sezon na konci tabulky a dokonce zachraňoval příslušnost k elitním týmům v ČR. Jednání s tehdejším vedením proto nebyla jednoduchá. Ve vypjatých chvílích měl klub jiné starosti, než otevírat nové a neznámé projekty, které Lubomír Brdíčko garantuje. Nastalé personální změny ve vrcholovém vedení Dynama jednání pouze komplikovaly.

Přesto se oběma stranám podařilo nastartovat úspěšnou spolupráci v mládežnických kategoriích. Úzká kooperace se sekretářem mládeže Dynama Pardubice Patrikem Moučkou přinesla ovoce v podobě servisu holí pro extraligové mládežnické týmy a projekt "Tréninková hůl pro vrcholové hráče" začal fungovat.

Hned na počátku nové sezony 2020/21 došlo k významné změně. Společně s novým vedením Dymama Pardubice, resp. se sportovním ředitelem a členem představenstva Dušanem Salfickým uzavřel Lubomír Brdíčko dohodu. Spolupráce nastavená v mládežnických týmech bude pokračovat a rozšiřovat se. Pro součinnost s "A" týmem byla nastavena jasná pravidla a to především v oblasti poškozených holí, které "A" tým již nebude využívat. Zároveň s tím do organizace připutují finanční prostředky za tuto spolupráci. Obdobnou formou je nastavená spolupráce L. Brdíčka i v jiných extraligových oddílech v ČR.

O vysoké kvalitě projektů a práce Lubomíra Brdíčka bezesporu svědčí i to, že jejich garantem a patronem se od letošní sezony stal kapitán Dynama Pardubice Jakub Nakládal. Obě strany věří v úspěšnou sezonu 2020/21.