Hokejový klub Orli Lanškroun si chválí spolupráci s panem Brdíčkem

Hokejový klub Orli Lanškroun prodloužil spolupráci s firmou pana Lubomíra Brdíčka, který jim zajišťuje servis holí.

Úspěšná spolupráce započala před rokem. Pan Brdíčko oslovil hlavního trenéra a manažera mládeže pana Miroslava Vicence s nabídkou servisu holí pro všechny kategorie hráčů, včetně brankářů, a také dodávky servisovaných holí do "A" týmu i do týmu juniorů a dorostu.

Obě strany se rychle dohodli a jelikož si spolupráci pochvalují, domluvili se nyní i na další sezónu.

Značný ohlas měla i jejich společná prezentace pro rodiče. Rodiče malých hráčů se dozvěděli o tom, jakou hůl má malý hráč používat a jaký je rozdíl mezi jednotlivými holemi. Velmi ocenili nabídku servisu holí, protože hůl malého hráče často nevydrží vervu s jakou hráč do zápasu jde a kvalitně servisovaná hůl ušetří spoustu peněz. Další úsporu finančních prostředků může rodičům přinést i prodloužení dětské hole v případě, že dítě povyroste a hůl je již krátká. Pan Brdíčko nabízí prodloužení šaftu hole pevným způsobem bez použití mobilního nástavce.

Až to situace kolem Covid-19 dovolí, chce pan Brdíčko spolu s Orli Lanškroun uspořádat další společnou "besedu" s prezentací holí a možnosti servisů pro malé a mladé hráče.

Obě strany předpokládají, že tento rok nebude zdaleka posledním rokem vzájemné spolupráce, protože je přínosem kvalitních informací pro rodiče a hráče a nabízí finanční úsporu pro hráče, rodiče a klub.